Technische Faciliteiten

De Wharf beschikt over een verhoogd podium met diverse diepteposities, afhankelijk van de benodigde ruimte. Het podium kan aan beide zijden worden verbreed met rostrum elementen. Een volledige set 'black/wit drapes' is aanwezig en kan worden gebruikt wanneer nodig.


Langs de wanden is ophangsysteem geinstalleerd voor het ophangen van lichte voorwerpen en banieren. Andere decorelementen kunnen worden opgehangen in samenspraak met de technische crew.


Het gebouw beschikt over voldoende stroompunten, inclusief 16A  (schuko), 16A 3-weg and 32A-3-weg stopcontacten.


De belichting, geschikt voor vergaderingen of diners, gebruikt de architectonische belichtingsunits en enkele theaterspots. Er zijn voorgeprogrammeerde belichtingsschema's beschikbaar via een knoppenbox.


Voor producties en evenementen waarbij meer complexe illuminatie vereist is kunnen de bestaande theaterbelichtingsunits worden gebruikt, compleet met moving-heads en een controle console .


De geluidsinstallatie levert 95bd voor Feesten en Partijen. De 24-kanaal audio desk stuurt een stereo FOH-mix aan SevenSound, dansvloer coverage en twee sets delays plus een grote hangende sub-bass. Er zijn 5 Sute ULXP4 draadloze microfoonsets aanwezig plus CD playback en een compressor.


De Wharf heeft een vaste grote videoprojector. Deze is bevestigd op een 'moving yoke' en er kan worden geprojecteerd op het hoofdscherm of het kleinere zijscherm.


Buitenverlichting is geinstalleerd aand de achtergevel van het gebouw. 's Avonds kan de aanlegsteiger met sfeer en floodverlichting worden geillumineerd.


Overige apparatuur en diensten, zoals Vertaalcabines en tolken, schermen, videoapparatuur, licht, geluid, etc. kan op aanvraag en op verhuurbasis worden verstrekt.

Podium, Belichting, Geluid & Video

AMSTERDAM WHARF

Gedetailleerde, uit te printen informatie kunt u vinden op de Download pagina en een visueel overzicht is te bekijken op de Foto & Video pagina's

where anything is possible

ENTech_EN.html
NL

www.sevensound.nl for infomation regarding F.O.H. speakers  Ti-10