De Amsterdam Wharf kan alles leveren op het gebied van eten & drinken, apparatuur en personeel als springplank voor uw evenement.


De locatie heeft een capaciteit van maximaal 350 gasten: 350 gasten voor  Feesten en Partijen, 250 gasten voor een Diner Buffet, 160 gasten voor een Sit-down diner, en 150 of 250 personen in Theateropstelling met een zij- of een centraal podium.


Evenementen geproduceerd door de Wharf zijn onder meer: Diners, Recepties, Modeshows, Feesten en Partijen, Zakendiners, Handelsbeurzen en Productpresentaties, Businesstrainingen en vertrouwelijke Business meetings.


De grote zaal in de Wharf kan worden gesplitst in een receptieruimte, bar & cocktailhoek en evenementruimte. Er is tevens een buffetruimte aan de achterzijde van het gebouw naast het inpandige dok.


In de Wharf is een privé receptieruimte beschikbaar voor artiesten of VIP gasten. Deze ruimte is tevens geschikt voor kleine privédiners. Op de begane grond is een ruimte beschikbaar als productiekantoor.


De Amsterdam Wharf is goed bereikbaar over water en beschikt over een ruime aanlegsteiger. Een geweldige manier om bij de locatie aan te komen of weer te vertrekken: met een privé salonboot of watertaxi van en naar alle bestemmingen in de stad.


Het podium biedt ruimte aan Presentatoren, Artiesten, DJs en Vjs. De podiumruimte kan worden uitgebreid voor grotere groepen artiesten. De locatie beschikt over architectonische belichting, podiumbelichting, een geluidsinstallatie en projectiefaciliteiten, met ondersteuning van de in-house crew (zie de Download pagina).


Het is mogelijk om een totale 'black-out' te creeren in de Wharf. Het gebouw is tevens geluidsgeisoleerd volgens de lokale wettelijke voorschriften.

AMSTERDAM WHARF

Gedetailleerde, uit te printen informatie kunt u vinden op de Download pagina en een visueel overzicht is te bekijken op de Foto & Video pagina's

De Locatie

Producties & Festiviteiten

where anything is possible

ENVenue_EN.html
NL