De eerste indruk kan een evenement maken of breken. Het voormalige botenhuis van de Reddingsmaatschappij, aan de oostzijde van Amsterdam Centraal Station, is omgetoverd in een unieke en veelzijdige locatie voor iedere gelegenheid. Het gebouw heeft de status van Rijksmonument en heeft onlangs het 110-jarig bestaan gevierd.


De Wharf is geschikt voor diverse soorten evenementen voor ongeveer driehonderd gasten plus bediening en productie crew.


Veel van de originele elementen van het gebouw zjn bewaard gebleven waarmee een intime sfeer wordt gecreeerd voor evenementen zoals privé Gedenkdagen en feesten maar ook Corporate en Product Launches.


De Wharf biedt uitstekende faciliteiten en alle elementen die vereist zijn om de sfeer en achtergrond te realiseren voor ieder type presentatie.


Alles is mogelijk bij de Amsterdam Wharf. Gecombineerd met uw verbeelding en productie eisen zal het in-house team, met vele jaren ervaring in de entertainment wereld, er alles aan doen om uw evenement  succesvol te laten verlopen.


Klanten van de Wharf die u voor gegaan zijn bestaan uit: Exxon Mobile, Land Rover, Fiat, Swarovski, Royal Bank of Scotland, Deloitte, Tommy Hilfiger, Nuon, Blue Circle, MSI, Nyenrode Business University, ING, Heijmans, McKinsey & Company, Sarah Lee, Discovery Channel, ABN Amro, Gemeente Amsterdam, Renault, Marktplaats, Grass Valley, Diageo, KPN, StatOil, Delta Lloyd, FaceBook, TomTom, NEC and Wegener Media en vele anderen.


U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over de Amsterdam Wharf of een privé rondleiding door het gebouw.

Welkom op de Amsterdam Wharf

Overzicht

AMSTERDAM WHARF

Gedetailleerde, uit te printen informatie kunt u vinden op de Download pagina en een visueel overzicht is te bekijken op de Foto & Video pagina's

where anything is possible

ENHome_EN.html
NL