Wharf Faciliteiten

Stijl, Catering & Transport

AMSTERDAM WHARF

De Amsterdam Wharf beslaat 529 vierkante meter, inclusief de grote zaal,   receptieruimte in de zijgang en cateringruimte. De steigers aan de achterzijde zijn goed voor nog eens 136 vierkante meter evenementenruimte en tevens als aanlegplek.


De steiger vormt een gezellige relax area die 's avonds sfeervol kan worden verlicht. Het blijft Holland natuurlijk, dus het weer moet wel meewerken!


Het gebouw heeft twee grote toegangsdeuren waar catering, techniek en decoratietrucks gemakkelijk tegelijkertijd kunnen in en uitladen. Deze deuren zijn groot genoeg om met een 4x4 voertuig direct het gebouw in te kunnen rijden.


Het decor is neutraal maar dit kan worden aangekleed met architectonische elementen, bloemen, planten of een theater/conferentie aankleding afhankelijk van de sfeer van de productie of evenement. Architectonische en podiumbelichting spelen een belangrijke rol in het neerzetten van de juiste sfeer. In de meeste ruimtes is een vrijwel onzichtbaar systeem geinstalleerd voor het ophangen van posters, banners en afbeeldingen.


De Wharf beschikt over een aantal standaard tafels en stoelen waarmee alle mogelijke tafelopstellingen kunnen worden gerealiseerd. Tevens zijn hoge staantafels en barelementen beschikbaar (zie Download pagina). Andere meubelstijlen en elementen kunnen op verzoek worden aangeschaft.


Gelijk naast de linker dokdeuren is de opslag en preparatieruimte voor de catering en deze leidt direct naar de keuken. De keuken is voorzien van alle denkbare gemakken en beschikt over voldoende stroompunten.


Diverse topcateraars hebben op deze locatie hun kunsten vertoond. De Wharf heeft connecties met een groot aantal topcateraars uit heel Nederland en kan adviseren over de meest geschikte keuze voor uw evenement.


Er is een beveiligde privé parkeergelegenheid dichtbij het gebouw. Deze is te bereiken met een shuttle bus en/of per watertaxi.

Gedetailleerde, uit te printen informatie kunt u vinden op de Download pagina en een visueel overzicht is te bekijken op de Foto & Video pagina's

where anything is possible

ENFacilities_EN.html
NL